Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Krysia_S

Zadanych pytań: 4

10.04.2014 10:32

Jak powinno się przyrządzać krewetki? Na dużym ogniu i szybko czy raczej wolno?

Odpowiedzi (18)

Dorian

Zadanych pytań: 1093

10.04.2014 19:14

ja robie na wysokim ogniu i bardzo krotko

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

10.04.2014 19:23

Na średnim ogniu smażyć je i tak z 5 minut.

Iwusia

Zadanych pytań: 242

10.04.2014 23:59

na średnim

ada.la

Zadanych pytań: 39

11.04.2014 07:57

na średnim ogniu

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

11.04.2014 08:46

JA też na średnim, nie za długo, ale by nie były surowe.z czosnkiem.

mysza75

Zadanych pytań: 96

11.04.2014 11:55

średni ogień około minuty dwie przesmażam wcześniej je marynuję, krewetki długo się nie smaży bo potem są gumowate

joanna__s

Zadanych pytań: 4

13.04.2014 20:49

Ja też tak smażę. Ogień nie jest za mocny ani za słaby. A co do czasu to raczej na oko, ale nie dłużej niż 7 minut.

jasiek

Zadanych pytań: 1346

07.03.2015 12:49

powoli na średnim ogniu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak