Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

29.11.2013 15:53

Jak prawidłowo zamrozić świeżą natkę pietruszki ?Pokrojoną czy całą

Odpowiedzi (41)

Katarzyna54

Zadanych pytań: 147

29.11.2013 17:15

ja zawsze do mrożenia kroję

aisza1

Zadanych pytań: 125

29.11.2013 17:17

natkę pietruszki trzeba najpierw opłukać, osuszyć, posiekać, włożyć do plastikowych pojemniczków szczelnie zamknąć i zamrozić

iwi

Zadanych pytań: 115

29.11.2013 17:21

Zawsze mrożę pokrojoną

EwelinkA_93

Zadanych pytań: 2

29.11.2013 17:26

ja tez mrożę pokrojona :)

2milutka

Zadanych pytań: 134

29.11.2013 17:37

ja mroze cała:)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

29.11.2013 17:46

ja zawsze mrożę posiekaną

Barbara777

Zadanych pytań: 38

29.11.2013 18:02

zawsze kroję u wkładam do pojemniczków i gotowe:)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

29.11.2013 18:07

mrożę pokrojoną

mysza75

Zadanych pytań: 96

29.11.2013 18:16

ja kroję zawsze

Ola1984

Zadanych pytań: 295

29.11.2013 18:19

Ja nie kroję, mrożę same listki, potem zamrożone rozgniatam w ręce i same fajnie się kruszą. Mam wrażenie, że pietruszka nie traci wtedy naturalnych soków jak podczas krojenia i jest bardziej aromatyczna.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak