Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pestka

Zadanych pytań: 424

22.07.2014 12:24

Jak przechowujecie seler naciowy? Wykorzystałam jedną gałązkę i zastanawiam się co zrobić z resztą.

Odpowiedzi (31)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

22.07.2014 22:15

Jak wiem,że nie wykorzystam w najbliższych dniach,to mrożę,zresztą tak robię z każdą zieleniną.

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

22.07.2014 22:49

W lato mam w ogrodzie, a na zimę go mrożę.

Magda.M.

Zadanych pytań: 0

22.07.2014 23:32

Najbezpieczniej jest zamrozić.

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

22.07.2014 23:39

Wypłukany wkładam do woreczka i do lodówki

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

23.07.2014 07:29

ja trzymam w lodówce

Klausia

Zadanych pytań: 251

23.07.2014 12:44

w lodówce w papierze :)

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

24.07.2014 08:31

ja również przechowuje w lodówce

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

25.07.2014 10:49

przechowuje w lodówce w najniższej szufladzie owinięty w ręcznik papierowy, bardzo dlugo tak zachowuje świeżość

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

25.07.2014 21:13

nadmiar mrożę

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

27.01.2015 13:14

w lodówce jak sałatę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak