Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

leonkot

Zadanych pytań: 566

11.11.2014 19:43

Jak przechowywać ozdoby z masy cukrowej? czy można je mrozić?

Odpowiedzi (16)

Gracer

Zadanych pytań: 124

12.11.2014 21:05

w woreczku szczelnie zamkniętym wystarczy

Ania84

Zadanych pytań: 67

12.11.2014 23:12

nie polecam mrożenia ozdób bo jak się je rozmrozi to zostają "glutowate" :) najlepiej zamrozić sobie kulkę masy cukrowej i potem po odmrożeniu dokładnie wyrobić, zagnieść, rozwałkować i wycinać dowolne wzorki.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

13.11.2014 09:00

ja bym nie mroził tylko dał do jakiegoś szczelnego pojemnika

pestka

Zadanych pytań: 424

13.11.2014 09:18

trzymam w pudełku w szafce

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

13.11.2014 20:12

również trzymam w szczelnie zamkniętym pojemniku

wioleczka83

Zadanych pytań: 5

13.11.2014 20:49

wysuszyć i przechowywać w szczelnym pojemniku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak