Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

suzana

Zadanych pytań: 1152

07.02.2012 21:55

Jak przygotowujecie jajka do spożycia bez gotowania? Naświetlacie UV? Wyparzacie? Czy może nie stosujecie surowych?

Odpowiedzi (4)

caroline1983

Zadanych pytań: 147

07.02.2012 21:58

za nic nie zjem surowych, zawsze uzywam po obróbce termicznej

agabi

Zadanych pytań: 67

07.02.2012 22:04

Nie jem surowych:-) Cgyba ze tatar

elwal

Zadanych pytań: 610

07.02.2012 22:08

Całymi miesiącami zjadałam 4-6 surowych żółtek dziennie. Nic nie robię z jajkami, chyba, że są brudne, to myję.

caralajna

Zadanych pytań: 435

07.02.2012 23:05

też nie jadam surowych.. jak byłam dzieckiem to jadłam kogel mogel z surowych jaj które znosiły kury mojej babci, jajka tylko się myło

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak