Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

09.12.2015 09:09

Jak przygotowujecie łazanki ? Czy składnikiem jest kiszona czy słodka kapusta ? Dodajecie mięso czy kiełbasę ??

Odpowiedzi (51)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

09.12.2015 19:44

ja dodaję koszoną kapustę z kiełbasą

ilka01

Zadanych pytań: 6

09.12.2015 19:50

z kapusta kiszoną i mięsem

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

09.12.2015 20:19

tylko z kiszonej kapusty i nie mocno kwaśnej

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

09.12.2015 21:09

ja lubię ze słodkiej kapusty + mięsko :)

patryska76

Zadanych pytań: 24

09.12.2015 21:27

A moje łazanki to danie postne ;-) łazanki robię z kiszoną kapustą i grzybami najlepiej leśnymi

Madzai

Zadanych pytań: 7

09.12.2015 21:30

Dodaję kiszoną i kiełbasę ;)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

09.12.2015 22:28

ja różnie ale najbardziej lubię z kiszonej kapusty z dodatkami mięsnymi

Iwusia

Zadanych pytań: 242

09.12.2015 22:41

Ja robię z kiszoną kapustą i kiełbasą

misia53

Zadanych pytań: 339

09.12.2015 22:47

Częściej robię z kapustą kiszoną , z cebulką i boczkiem.

monikaT83

Zadanych pytań: 11

10.12.2015 00:48

Kapusta zawsze kiszona. Co do wkładki to zależy dla kogo robię-jeśli dla męza i córek to z mięsem a jeśli przygotowuje dla siebie to z warzywami np: cukinia, szparagi zielone i oczywiście ugotowana kapusta kiszona.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak