Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MarianM

Zadanych pytań: 30

05.12.2015 15:52

Jak przygotowujecie lukier do zdobienia ciasteczek - pierniczków ?

Odpowiedzi (45)

madzialena19

Zadanych pytań: 7

05.12.2015 18:27

Ucieram cukier puder z sokiem z cytryny.

Stenka

Zadanych pytań: 467

05.12.2015 18:45

Cukier puder+sok z cytryny

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

05.12.2015 18:59

Robię z białek i cukru pudru, tzw lukier królewski.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

05.12.2015 21:03

Też robię z cukru pudru - na dwie łyżki cukru, łyżka gorącej wody plus sok z cytryny, czasami dodaję tez barwnik spożywczy.

jola91

Zadanych pytań: 23

05.12.2015 21:13

Mieszam cukier puder z wodą lub sokiem z cytryny

halina17

Zadanych pytań: 271

05.12.2015 21:31

Lukier robię z cukru pudru i i soku z cytryny.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

05.12.2015 22:08

Cukier puder mieszam z sokiem z cytryny lub sokiem owocowym np. wiśniowym

misia53

Zadanych pytań: 339

05.12.2015 22:29

Robię jak większość ,czasem z białkiem a czasem tylko z wodą i cytryną . Czasem dodaję zapachy araku czy rumu albo troszkę koloru.

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

05.12.2015 23:17

Ubijam białka , dodając jednocześnie cukier puder. Około 5 minut ubijam.

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

05.12.2015 23:27

tradycyjnie, szklanka cukru pudru na 1 białko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak