Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ana00

Zadanych pytań: 231

22.10.2015 10:46

Jak przygotuję ciasto na kopytka ok godz przed ich robieniem, to zrobi się takie "ciapciowate", "rozlazłe" potem?

Odpowiedzi (26)

adelajda

Zadanych pytań: 234

22.10.2015 12:03

Wstawiam wodę na kluski w tym czasie przygotowuje ciasto ...dodaję zawsze jajko

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

22.10.2015 12:43

Dodaję jejko do kopytek a ciasto przygotowuję bezpośrednio przed gotowaniem bo inaczej robi się wlaśnie takie ciapowate

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

22.10.2015 12:48

Dodaję jajko i robię ciasto przed samym gotowaniem

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

22.10.2015 13:01

ja zawsze robię przed samym gotowaniem,chyba tak jak większość

Benita

Zadanych pytań: 1

22.10.2015 13:03

Jajko dodaję i tak jak większość, ciasto robię przed gotowaniem.

Ewkani

Zadanych pytań: 4

22.10.2015 13:45

Ciasto mysi być zrobione przed samym gotowaniem, szczególnie gdy dodaje się do niego gotowane ziemniaki.

irenka

Zadanych pytań: 888

22.10.2015 14:26

robię przed samym gotowaniem ,nie dodaję jajka

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

22.10.2015 15:23

i ziemniaki powinny być zwarte-mączyste taka odmiana, takie ziemniaki co sie rozgotowują nie nadają się

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

22.10.2015 15:30

do ciasta dodaję jajko ale nigdy wcześniej nie przygotowywałam ciasta zawsze krótko przed gotowaniem

Klausia

Zadanych pytań: 251

22.10.2015 16:01

Najlepiej od razu bo może zrobić się ciapa.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak