Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

10.08.2013 15:53

Jak przyrządzacie kotlety schabowe?

Odpowiedzi (22)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

10.08.2013 17:03

Rozbijam schab na kotlety, obsypuję solą i pieprzem, panieruję z jajku z dodatkiem musztardy, soli i odrobiny wody oraz w bułce tartej. Smażę na dobrze rozgrzanym oleju najpierw na mocnym gazie, potem na mniejszym, aby doszły.

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

10.08.2013 17:08

Jajeczko,bułeczka i patelnia

Dorota37

Zadanych pytań: 468

10.08.2013 17:25

bułka tart,a jajo, sól, pieprz

mysza75

Zadanych pytań: 96

10.08.2013 17:35

panierka bułka tarta plus słonecznik zmielony, otręby jajo, sól, pieprz

dodi

Zadanych pytań: 256

10.08.2013 18:15

najpierw sól i pieprz, potem maka, jajko i bułka i smażę.

Janina

Zadanych pytań: 159

10.08.2013 18:36

Rozbijam, sypię solą i pieprzem, piana z białek, bułka tarta;)

malinowepocalunki

Zadanych pytań: 16

10.08.2013 19:31

U mnie muszą być cienkie i chrupiące. Czyli ubite tak, że widać co jest za nimi;). Do mąki dodaję przyprawy: sól, pieprz, czosnek granulowany, paprykę, curry lub inne przyprawy. Takie cienkie i duże kotlety panieruję w mące z przyprawami, następnie jajku i na koniec w rozgniecionych płatkach kukurydzianych. Jak dla mojej rodziny najlepsze. Chrupkie i smaczne.

malinowepocalunki

Zadanych pytań: 16

10.08.2013 19:33

A żeby chrupały jeszcze bardziej robię podwójną panierkę. Czyli po chrupkach znów jajko i chrupki np już całe.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

10.08.2013 19:34

Rozbijam, obtaczam w mące, jajku i bułce tartej i smażę na oleju.

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

10.08.2013 21:47

ja robię w panierce z płatków kukurydzianych

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak