Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

02.09.2015 10:30

Jak przyrzadzacie ogórkową to ogórki kiszone ścieracie na tarce obrane czy ze skórą ?

Odpowiedzi (60)

bietka

Zadanych pytań: 563

03.09.2015 20:58

Ja ścieram albo kroję w kosteczkę ze skórką:)

Barbara13

Zadanych pytań: 21

03.09.2015 21:51

zawsze ścieram ze skórką

patryska76

Zadanych pytań: 24

03.09.2015 23:08

koniecznie ze skórką ;-)

tycjanowa

Zadanych pytań: 0

04.09.2015 14:01

Ścieram na tarce jarzynowej ze skórką. Ważne, żeby ogórki były jędrne. Podsmażam je na maśle razem z cebulką i wodą z ogórków, a później dodaje do gotującego się bulionu z warzywami (marchew, pietruszka, por i ziemniaki).

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

04.09.2015 22:09

nigdy nie obieram, ścieram razem ze skórką

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

05.09.2015 07:07

A ja ścieram bez skòrki

paulina2157

Zadanych pytań: 17

05.09.2015 09:43

zawsze ze skórą

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

05.09.2015 10:10

zawsze ścieram ze skórką

as28

Zadanych pytań: 294

06.09.2015 21:03

ze skórką i ścieram

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

07.09.2015 22:44

ścieram nieobrane ogórki i smażę chwilkę na maśle zanim dodam do zupy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak