Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

01.08.2013 19:15

Jak przyrządzić krewetki żeby były smaczne? Nigdy ich nie próbowałam i nie chciałabym się zrazić :). Kupiłam dziś i nie bardzo wiem co z nimi zrobić. Na opakowaniu pisze że są gotowane. Pomożecie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

01.08.2013 19:42

ja również polecam podsmażone na maśle z dużą ilością czosnku

Renata9

Zadanych pytań: 329

01.08.2013 20:07

nigdy nie robilam sama krewetek, ale mi smakuja takie pieczone na maselku

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

02.08.2013 07:01

ta propozycja jest najlepsza a potem możesz eksperymentować jak ci posmakują .

Odpowiedzi (14)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

01.08.2013 19:16

Ja bardzo lubię przesmażone na masełku z czosnkiem

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

01.08.2013 19:17

Właśnie tak sobie myślę żę najprostsza wersja na początek będzie najlepsza :)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

01.08.2013 19:19

jak gotowane to na masełku smażone będą pyszne

Janina

Zadanych pytań: 159

01.08.2013 19:28

Nigdy nie jadłam krewetek, smacznego;)

Konczi

Zadanych pytań: 632

01.08.2013 19:28

dokładnie na masełku z czosnkiem i będzie pysznie :)

bietka

Zadanych pytań: 563

01.08.2013 19:54

niestety nigdy nie przyrządzałam krewetek, więc nie doradzę

Motorek

Zadanych pytań: 1446

01.08.2013 20:03

nigdy nie jadłem krewetek

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

01.08.2013 20:09

Ony jest specjalistą od owoców morza, więc przyłączam się do jego rady :)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

01.08.2013 20:43

też polecam smażone z czosnkiem i chili, ale szkoda,że twój "pierwszy raz" nie jest ze świeżymi, bo są o niebo lepsze; może następnym razem :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

01.08.2013 21:42

najpierw marynuję oliwa, sól, pieprz, bazylia, oregano, chili świeże pokrojone, czosnek rozduszony do lodówki na 2 albo noc i smażę chwilę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak