Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Elżbieta18

Zadanych pytań: 441

18.05.2014 11:59

Jak przyrządzić szparagi?

Najlepsze odpowiedzi (3)

mysza75

Zadanych pytań: 96

18.05.2014 13:54

najlepsze są gotowane z bułka tartą, albo tarta szparagowa, zupa krem, w cieście serowym

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

18.05.2014 17:33

panieruje w ciescie lub pieke w ciescie francuskim

gosia56

Zadanych pytań: 466

18.05.2014 18:11

najbardziej lubię takie gotowane w osolonej wodzie i polane masełkiem i posypane bułką tartą.

Odpowiedzi (29)

Noruas

Zadanych pytań: 232

18.05.2014 12:08

Zagotuj w wodzie do miękkości, a potem pełna dowolność: do sałatki, do zapiekanki, do ziemniaków, na zupę krem, do spaghetti można dodać.

brioszka

Zadanych pytań: 26

18.05.2014 12:10

można też bez problemu je upiec (np. zawinięte w cukinię albo szynkę) lub podsmażyć na oliwie i podać z ulubionym sosem np. holenderskim :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

18.05.2014 12:23

Ja najczęściej ugotowane podaję z ulubionym sosem do szparagów lub robię zupę krem

pestka

Zadanych pytań: 424

18.05.2014 12:47

ja najczęściej robię zupę lub tradycyjnie podaję ugotowane z masłem i bułką tartą lub np zapiekam w cieście francuskim

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

18.05.2014 12:48

Zielone tylko z obiciętymi koncówkami ( dolnymi), białe obrane zagotować krótko, mozna polac bułką tartą zrumienioną na maśle, pozna polac sosem winegret albo zapiec pod beszamelem

Margo1

Zadanych pytań: 2141

18.05.2014 12:52

Ugotuj i podawaj z masełkiem i bułką tarta

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

18.05.2014 13:07

Najlepsze są ugotowane w lekko osolonej wodzie al dente podane z masełkiem :)

Konczi

Zadanych pytań: 632

18.05.2014 13:18

jak wyżej najlepsze z masełkiem i bułka tartą :)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

18.05.2014 13:40

Ja lubię z masełkiem i bułką tartą

Gracer

Zadanych pytań: 124

18.05.2014 13:42

lubię panierowane w cieście naleśnikowym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak