Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

eliza135

Zadanych pytań: 408

30.06.2013 20:59

Jak robicie dżem z porzeczek czerwonych przecież są pestki maleńkie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

anemon

Zadanych pytań: 163

01.07.2013 00:00

Wystarczyć przetrzeć i gotowe.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

01.07.2013 21:11

Z pesteczkami, bo są one nie wyczuwalne w dżemie.

alaaa

Zadanych pytań: 201

30.06.2013 21:58

i ze względu na te pestki nie robię

Odpowiedzi (8)

Papryczka

Zadanych pytań: 608

30.06.2013 21:34

normalnie z maleńkimi pestkami

angelika14

Zadanych pytań: 621

30.06.2013 21:41

robię razem z pestkami :)

2milutka

Zadanych pytań: 134

30.06.2013 21:55

ja przecieram przez grube sito i nie mam pestek tak wolimy:)

IlonaAlbertos

Zadanych pytań: 192

30.06.2013 22:10

Z pestkami.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

01.07.2013 00:19

ja nie wyrzucam pestek

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

01.07.2013 10:21

te pestki to same trawienie lepsze...

Katarzyna34

Zadanych pytań: 98

01.07.2013 11:31

nie zwracam uwagi na te małe pesteczki bo bardzo lubię taki dżem

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

01.07.2013 17:32

Też robię tradycyjny dżem, z pesteczkami :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak