Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

aginaa

Zadanych pytań: 700

01.12.2014 08:07

jak robicie faszerowanego kurczaka to czym później go zawijacie? zwykła nitką, czy macie specjalnych sznurek- gdzie go kupić?

Odpowiedzi (22)

mysza75

Zadanych pytań: 96

01.12.2014 09:50

zwykłe nici białe i wykałaczki używam

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

01.12.2014 09:54

najczęściej zawijam białą nitką (kordonkiem)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

01.12.2014 09:55

używam wykałaczek

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

01.12.2014 09:59

Też spinam wykałaczkami i sznuruję bawełnianym sznurkiem.U mnie można go kupić już w sklepach mięsnych firmowych:)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

01.12.2014 10:02

ja spinam wykałaczką

pestka

Zadanych pytań: 424

01.12.2014 13:04

najczęściej używam grubszych nici

engie23

Zadanych pytań: 1

01.12.2014 13:47

spróbuj najlepiej wykałaczkami

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

01.12.2014 14:06

wykałaczki albo podwójna zwykła nić biała

idealme

Zadanych pytań: 62

01.12.2014 15:27

susonymi pomidorami i fetą

misia53

Zadanych pytań: 339

01.12.2014 22:14

Ja zawsze zaszywam bawełnianą a ostatnio to nie wiem jaką ale białą nitką i jest ok.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak