Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Hanna5

Zadanych pytań: 405

20.03.2016 13:26

Jak robicie karpia ? Dostałam pare sztuk i smażone juz mi sie przejadły.

Odpowiedzi (46)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

20.03.2016 17:17

Galareta w Maroku lub pieczony w piekarniku

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

20.03.2016 17:58

możesz usmażyć i zamarynować, będzie na później

anka1988

Zadanych pytań: 25

20.03.2016 18:22

u mnie mąż przepada za karpiem smażonym, a później do zalewy octowej włożonego :)

Habibi

Zadanych pytań: 690

20.03.2016 18:37

Całą rodziną uwielbiamy karpie - robimy z nich rybkę po grecku, galaretę z gotowanych dzwonków, pulpety w sosie koperkowym lub w galarecie, smażymy w panierce.

Damiano

Zadanych pytań: 0

20.03.2016 18:54

bardzo dobry jest w galarecie

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

20.03.2016 19:07

ja również lubię w galarecie

adelajda

Zadanych pytań: 234

20.03.2016 20:33

Ja tylko w galarecie mogę zjeść , takiego polecam

Klausia

Zadanych pytań: 251

20.03.2016 20:50

W galarecie, zupa rybna :)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

20.03.2016 20:56

Ja robię karpia w galarecie lub smażony w zalewie octowej

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

20.03.2016 21:05

często robię w galarecie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak