Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

09.09.2013 10:42

Jak robicie kolorowy biszkopt??? (np. na tort)

Odpowiedzi (32)

mysza75

Zadanych pytań: 96

09.09.2013 13:34

kakao dodaję, nie lubię barwnikow

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

09.09.2013 14:06

barwniki spozywcze

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

09.09.2013 14:14

jakoś nie przepadam za barwnikami i dodaję kisiel i kakao w kolorach wtedy nie ma szału ale jest smacznie

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

09.09.2013 14:57

jeśli piekę ciemny to dodaję kakao jak miałby być z kolorem można dodać kisiel owocowy dowolny lub sok z buraczka,lub dodać mak ewentualnie zmielone orzechy tylko że z orzechami to pewnie nie zmieni koloru,podobnie będzie z makiem :)

irekruminski

Zadanych pytań: 0

09.09.2013 15:05

Raczej robię biały albo kakaowy biszkopt bo taki lubię

halina17

Zadanych pytań: 271

09.09.2013 15:05

Biszkopty na tort robię np orzechowy , makowy lub ciemny z kakao.Nie używam sztucznych barwników.

dziewczyna_z_kodeksem

Zadanych pytań: 0

09.09.2013 16:09

jedynie kakao, lub kisiel, nie używam barwników spożywczych

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

09.09.2013 16:20

barwię barwnikami

Beata73

Zadanych pytań: 1093

09.09.2013 16:29

używam barwników

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

09.09.2013 19:19

też używam barwników spożywczych żelowych,dodaje się odrobinę na wykałaczce a efekt rewelacyjny i nie zmienia smaku ciasta:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak