Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

monisia1977

Zadanych pytań: 15

10.09.2013 06:28

jak robicie królika

Odpowiedzi (26)

Aga-25

Zadanych pytań: 3

10.09.2013 08:03

ja marynuję go

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

10.09.2013 08:07

sól,czosnek,majeranek i do piekarnika

Renata

Zadanych pytań: 0

10.09.2013 08:10

w śmietanie uwielbiam

margaret

Zadanych pytań: 4

10.09.2013 08:15

duszony w śmietanie

Halina14

Zadanych pytań: 79

10.09.2013 08:15

w sosie własnym i robię go w szybkowarze

pestka

Zadanych pytań: 424

10.09.2013 08:16

tradycyjnie duszę w smietanie

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

10.09.2013 08:18

Ja też najpierw marynuję, żeby skruszał a potem tradycyjnie w śmietanie.

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

10.09.2013 08:18

najczęściej w śmietanie

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

10.09.2013 08:57

Marynuję i piekę w piekarniku

Habibi

Zadanych pytań: 690

10.09.2013 09:12

Mam dwa ulubione sposoby na królika - w sosie z porów, którego robi od zawsze moja Teściowa, oraz w sosie śmietanowym, jakiego robi moja Mama. W ubiegły weekend właśnie był w sosie porowym.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak