Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kasia35

Zadanych pytań: 218

19.08.2014 19:31

Jak robicie krówki to na co wylewacie masę, żeby później łatwo odeszła? Ja wylałam na folię aluminiową i to nie był najlepszy pomysł :/

Odpowiedzi (17)

Lidzia

Zadanych pytań: 21

20.08.2014 14:17

Najlepiej na coś szklanego.

adelajda

Zadanych pytań: 234

20.08.2014 16:56

Krówki robi mój mąż i ma taką tylko do tego przeznaczoną foremkę

alaaa

Zadanych pytań: 201

20.08.2014 20:17

naczynie żaroodporne w kształcie prostokąta wysmarowane się sprawdzi

gosia1988

Zadanych pytań: 526

20.08.2014 20:27

ja wylewam do płaskiego, prostokątnego naczynia żaroodpornego

Kulinarna Ja

Zadanych pytań: 15

20.08.2014 20:59

może na papier do pieczenia?

VioletoweKucharzenie

Zadanych pytań: 19

21.08.2014 08:42

najlepiej na płaskie naczynie wylać. Folia mocno się przykleja.

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

06.09.2014 14:10

szklane naczynie zaroodporne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak