Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krystyna330

Zadanych pytań: 228

04.12.2013 10:15

Jak robicie pierogi, tradycyjnie od szklanki czy może pierożnicą itp?

Odpowiedzi (52)

mysza75

Zadanych pytań: 96

04.12.2013 12:41

pierogom nadaje kształt foremką do pierogów

czekoladka_m

Zadanych pytań: 380

04.12.2013 12:48

A ja i tak i tak:)

Marta11

Zadanych pytań: 34

04.12.2013 12:59

przewaznie szklanka

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

04.12.2013 13:04

najczęściej od szklanki

dodi

Zadanych pytań: 256

04.12.2013 13:08

tradycyjnie od szklanki

Margo1

Zadanych pytań: 2141

04.12.2013 13:23

ja wycinam kubkiem półlitrowym a widelcem sklejam

Angelika10

Zadanych pytań: 938

04.12.2013 14:02

robię tradycyjnie od szklanki

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

04.12.2013 14:11

filiżanką wycinam kółka, a potem lepię

sasanka

Zadanych pytań: 22

04.12.2013 14:32

Ja wycinam szklanką, mam dobrany zestaw: stara szklanka + łyżeczka takiej wielkości, że akurat farsz mieści się w wyciętym cieście, zalepiam też sama :) pierogi może są troche koslawe ale ma to jakiś urok

Izabela9

Zadanych pytań: 25

04.12.2013 14:35

Ja sobie zostawiłam kiedyś taki kubeczek po musztardzie i nim wycinam. Ma ostre brzegi i idealny rozmiar.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak