Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

16.03.2016 16:50

jak robicie schab z kostką nie w postaci tradycyjnego kotleta panierowanego, co polecacie?

Odpowiedzi (27)

Katrina.u

Zadanych pytań: 3

17.03.2016 09:44

czasami robię taki schab pieczony na kapuście, czyli do naczynia żaroodpornego nakładam kiszoną kapustę na to cebula w kostkę marchew w wiórki i na wierzch przyprawiony schab,

misia123410

Zadanych pytań: 22

17.03.2016 10:34

może w rękawie z cebulką i ziemniakami

mysza75

Zadanych pytań: 96

17.03.2016 11:14

to wtedy piekę go w całości w brytfannie albo w piekarniku, wcześniej marynuję przez noc

Habibi

Zadanych pytań: 690

17.03.2016 12:27

bardzo lubię schab z kością, ale najbardziej jednak w wersji kotleta albo z grilla :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

17.03.2016 12:46

ja lubię schab marynowany, który piekę w rękawie

Konczi

Zadanych pytań: 632

17.03.2016 16:51

schab z kością nie panieruję

Czyki

Zadanych pytań: 72

17.03.2016 17:32

Opiekam i dodaje dużo pokrojonych pieczarek z cebulką i duszę:)

Damiano

Zadanych pytań: 0

17.03.2016 18:30

Piekę w piekarniku z dodatkiem warzyw

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

17.03.2016 22:21

Duszę w rękawie wraz z marynata

marcia7

Zadanych pytań: 166

18.03.2016 14:53

robię w sosie kurkowym pycha jest

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak