Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dagmara020

Zadanych pytań: 338

21.10.2013 13:46

jak rozbić pierś bardzo cienka żeby się nie porobiły dziury?

Odpowiedzi (20)

mysza75

Zadanych pytań: 96

21.10.2013 14:47

ja rozbijam przez worek foliowy

gosia56

Zadanych pytań: 466

21.10.2013 15:02

rozbijam przez folię

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

21.10.2013 15:16

ja rozbijam przez grubą folię

adelajda

Zadanych pytań: 234

21.10.2013 15:27

rozbijam w woreczku foliowy ale używam drewnianego tłuczka na desce drewnianej

Mniam

Zadanych pytań: 87

21.10.2013 15:40

Najlepiej żeby to było świeże mięso, nie mrożone.

Marta11

Zadanych pytań: 34

21.10.2013 17:24

wkladam mieso do woreczka

kuklik

Zadanych pytań: 604

21.10.2013 20:17

mięso rozbijam tłuczkiem owiniętym folią spożywczą

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

21.10.2013 20:27

ja kroję na cienkie plastry i wcale nie rozbijam

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

22.10.2013 07:15

przez folię spożywczą

Beata73

Zadanych pytań: 1093

22.10.2013 10:11

nie rozbijam tylko cienko kroję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak