Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

31.01.2014 12:49

jak sporzadzacie filety rybne?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Beatris

Zadanych pytań: 43

31.01.2014 12:54

Ja też najczęściej smażę w panierce.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

31.01.2014 12:53

najczęściej smażone w panierce

berys18

Zadanych pytań: 1434

31.01.2014 12:57

najczęściej panieruję w mące lub bułce tartej i smażę na oleju

Odpowiedzi (16)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

31.01.2014 12:52

różnie smażone, pieczone, na parze :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

31.01.2014 12:53

najczęściej smażone ale czasami gotowane

Romanowka

Zadanych pytań: 28

31.01.2014 13:00

bardzo różnie, smażę, gotuję, paruję, robię pulpety

pestka

Zadanych pytań: 424

31.01.2014 13:01

panieruję i smażę lub przyrządzam na parze z warzywami

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

31.01.2014 13:02

smażę w jajku i tartej bułce

Alex_M

Zadanych pytań: 119

31.01.2014 13:06

zazwyczaj nie sporządzam filetów.... lubię je natomiast przyrządzić na różne sposoby, zależy jaka rybka. ogólnie pisząc - smażę w panierce lub bez, na maśle, duszę w śmietance, dodaję do sosów, zapiekanek, sałatek

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

31.01.2014 13:13

kupuję gotowe a najchętniej robię duszone z warzywami

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

31.01.2014 13:13

najczęściej smażę w panierce

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

31.01.2014 13:16

ja także smażę w panierce

dodi

Zadanych pytań: 256

31.01.2014 13:27

smaże również

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak