Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

michal2

Zadanych pytań: 2

16.08.2013 12:54

jak szybko obierać brzoskwinie?

Odpowiedzi (19)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

16.08.2013 17:07

nacinam nożykiem

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

16.08.2013 17:50

sparzam przez kilka sekund władając do wrzącej wody, przekładam na chwilę do zimnej i obieram cienką skórkę - łatwo schodzi

Janina

Zadanych pytań: 159

16.08.2013 17:58

Dojrzałe sparzam wrzątkiem, twarde obieram nożykiem do obierania;)

idealme

Zadanych pytań: 62

16.08.2013 18:04

do wrzątku na chwilkę i sam zobaczysz :)

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

16.08.2013 20:46

Tak jak pomidory, sparzyć wrzątkiem i potem do lodowatej wody. Wcześniej można naciąć

kate.500

Zadanych pytań: 1516

16.08.2013 22:37

sparzam wrzatkiem i wowczas sie obieraja ok

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

16.08.2013 22:51

tak jak pomidory, naciąć skórkę i sparzyć wrzatkiem

dziewczyna_z_kodeksem

Zadanych pytań: 0

17.08.2013 09:26

ja również sparzam wrzątkiem, ale przed tym brzoskwinię nacinam nożem, wtedy zdejmowanie skórki to pestka !

irekruminski

Zadanych pytań: 0

17.08.2013 20:48

Wrzątek potem do miski z lodem i już

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak