Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

19.09.2013 09:28

Jak to jest z wodą na fasolkę po bretońsku ,jeśli moczycie fasolę całą noc to następnego dnia gotujecie w tej samej wodzie , ja słyszałam że też wylewa się wodę i wlewa świeżą. Ja od zawsze gotuję w tej samej wodzie ,a Wy?

Odpowiedzi (29)

Róża1

Zadanych pytań: 7

19.09.2013 11:54

najpierw ją płuczę , a potem już gotuję w tewodzie co się moczyła

halina17

Zadanych pytań: 271

19.09.2013 12:02

Ja różnie raz wylewam , innym razem w tej samej wodzie gotuję.

everay

Zadanych pytań: 1

19.09.2013 12:02

płucze, potem gotuje w tej samej wodzie

Magda60

Zadanych pytań: 1158

19.09.2013 12:35

ja gotuję w tej samej wodzie

Dorota59

Zadanych pytań: 950

19.09.2013 12:43

ja gotuję zawsze w nowej wodzie

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

19.09.2013 13:50

ja wylewam i daje nową wodę,choć też różne opinie słyszałam

joanna__s

Zadanych pytań: 4

19.09.2013 18:48

Ja też zawsze wylewam i dodaję nową.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

19.09.2013 20:50

Zawsze gotuję ją w tej samej wodzie z moczenia, ew. jeszcze jej dolewając.

Kasia36

Zadanych pytań: 463

22.09.2013 18:03

gotuję w tej samej wodzie co się moczyła

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak