Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olaaaw_90

Zadanych pytań: 4

31.07.2012 22:03

Jak ugrilować szaszłyki żeby mięso nie było surowe, a warzywa zbyt miękkie?

Odpowiedzi (2)

Barbara29

Zadanych pytań: 7

31.07.2012 22:17

Ja zawsze wcześniej marynuję mięso, wtedy szybciej dojdzie.

ziutula

Zadanych pytań: 1561

31.07.2012 22:46

nie za grube kawałki mięsa i marynować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak