Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

quatro

Zadanych pytań: 2

27.09.2013 19:07

Jak uratować zbyt rzadki lemon curd?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

27.09.2013 19:13

moze zagęścic mąką ziemniaczaną

quatro

Zadanych pytań: 2

27.09.2013 19:18

Już przetestowałam mąkę,ale kiepski w smaku. Macie jakieś inne triki niż mąka ziemniaczana?

Mira85

Zadanych pytań: 90

27.09.2013 19:42

jajko albo mąka

Odpowiedzi (8)

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

27.09.2013 19:20

też myślałam o mące a może jajkiem się bardziej zetnie

Renata9

Zadanych pytań: 329

27.09.2013 19:29

spróbuj z jajkiem

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

27.09.2013 19:46

ja zamiast mąki użyła bym budyniu

Janina

Zadanych pytań: 159

27.09.2013 19:52

Pomieszać jajko i odrobinę mąki;)

Róża1

Zadanych pytań: 7

27.09.2013 20:57

myślę,że budyń świetny będzie

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

27.09.2013 21:38

Użyj budyniu, jajko+mąka.

Karolcia12

Zadanych pytań: 585

27.09.2013 21:43

jajko i mąka zmieszać razem

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

28.09.2013 00:06

daj znać co pomogło, żeby można było zapamiętać w razie awarii :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak