Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Iwusia

Zadanych pytań: 242

24.10.2015 20:14

Jak uzyskać krem/masę w kolorku granatowym - jakiś pomysł ? ( nie chce używać barwników spożywczych !! )

Odpowiedzi (18)

2milutka

Zadanych pytań: 134

25.10.2015 15:38

hmn..bez barwnika ciężko uzyskać taki nasycony kolor będzie

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

25.10.2015 18:47

jagody bądź jeżyny nadadzą taki kolor

Martysia

Zadanych pytań: 19

25.10.2015 18:54

najlepsze są jagody

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

25.10.2015 19:15

Granatowy to trudny kolor... z jeżyn, jagód, aronii to taki bardziej jagodowy... ja tez raczej korzystałam galaretek owocowych ale w galaretkach jest jednak sztuczny barwnik. Kiedyś próbowałam z wywarem z czarnej malwy ale efekt nie był zadowalający ze względy i na kolor i na zapach malwy.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

26.10.2015 08:46

Mysle że sok z aronii

ttrytka

Zadanych pytań: 22

26.10.2015 16:25

sok z jeżyn lub jagód

foczka-ks

Zadanych pytań: 205

26.10.2015 16:28

może faktycznie jagody

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

28.10.2015 08:09

sok z czarnego bzu, borówka, jeżyna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak