Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

treonina

Zadanych pytań: 1213

26.03.2012 10:16

Jak wam się piecze na żeliwnej patelni? Ma toś i moze coś powiedzieć?

Odpowiedzi (1)

Habibi

Zadanych pytań: 690

26.03.2012 13:26

Dobrze się na niej smaży, ale musi być świetnie nagrzana - wtedy nawet zdjęta z ognia utrzymuje bardzo wysoką temperaturę. Jeśli mięso przywrze do dna, nie należy go na siłę odrywać - jak się zrumieni, to odklei się bez kłopotu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak