Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Wegetariańsko i jarsko- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Prezydentowa

Zadanych pytań: 5

04.09.2011 11:32

Jak zrobić \"mielone\" z soczewicy? Ugotować i zmielić, czy użyć soszewicy z puszki?

Odpowiedzi (2)

rjustysia

Zadanych pytań: 190

04.09.2011 11:35

Ja zawsze korzystam ze świeżej soczewicy i gotuję aż się rozpadnie.

caroline1983

Zadanych pytań: 147

04.09.2011 14:47

ugotować i zmielic, tak samo mozna zrobic kotlety z grochu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak