Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mimi3

Zadanych pytań: 8

06.11.2013 10:56

Jak zrobić udka w miodzie na patelni?????

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

06.11.2013 11:04

Ja podobnie, ulubione przyprawy i miód dodaję do marynaty

gosia56

Zadanych pytań: 466

06.11.2013 11:03

mozna mięso zamarynować upiec na mocno rozgrzanym oleju pod koniec pieczenia posmarować miodem

kate.500

Zadanych pytań: 1516

06.11.2013 11:00

Miodek dodajemy do marynaty, a pozniej smazymy lub pieczemy takie odpowiednio zamarynowane miesko. Ja do marynaty dodaje miód, ocet balsamiczny, czosnek i przyprawy.

Odpowiedzi (7)

Dorian

Zadanych pytań: 1093

06.11.2013 11:14

Proponuję miód do marynaty

Izabela9

Zadanych pytań: 25

06.11.2013 11:15

Ja również najpierw marynuje w miodzie a następnie smaże.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

06.11.2013 11:18

do marynaty dodaję miód,paprykę,czosnek i zioła jakie kto lubi

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

06.11.2013 11:21

na patelni będzie trudno bo przy kości będą surowe a na zewnątrz mogą się przypalić, lepiej w piekarniku.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

06.11.2013 11:28

mięso zamarynować, obsmażyć, później zalać wodą lub bulionem, dodac miód ( i np czosnek - pycha;) ) i dusić do miękkości :)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

06.11.2013 11:34

obsmażyć kurczaka i wlać miód z wodą, przyprawić, ja bym jednak wolał upiec

iwi

Zadanych pytań: 115

06.11.2013 11:59

Zawsze najpierw marynuje w miodzie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak