Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Katarzyna Kwaśny

Zadanych pytań: 2

20.05.2016 17:04

Jak zwiększyć zawartość białka w potrawach?

Odpowiedzi (25)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

24.05.2016 22:27

Idź do dietetyka, on dobrze doradzi

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

24.05.2016 23:50

Najlepiej poradzić się dietetyka

Klausia

Zadanych pytań: 251

25.05.2016 09:50

Zależy czy białko chcesz czerpać z produktów zwierzęcych czy roślinnych. Drób, ryby, jajka, sery, ciecierzyca, soja, fasola.

Damiano

Zadanych pytań: 0

25.05.2016 21:11

najlepiej zasięgnij porady specjalisty

Janina

Zadanych pytań: 159

29.05.2016 11:27

Podpowiem, że ryby oraz strączkowe produkty zawsze przygotowuj na parze;))

Goya

Zadanych pytań: 1385

31.05.2016 21:25

zgadzam się z afrodytą i JAnina naturalne produkty, warzywa, kurczaka i indyka warto ugotować na parze wtedy nie zostaję wartości odżywcze w wodzie

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

08.06.2016 11:45

najrozsądniej zapytac o to lekarza

eewelina

Zadanych pytań: 99

12.06.2016 17:54

żółtka jaj a ponadto groch i fasola mają białko roślinne takie jak zwierzęce

bartek8585

Zadanych pytań: 95

12.06.2016 23:53

hydrolizaty białka, nabiał, ale też strączkowe

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

18.06.2016 12:39

ja zapytałabym dietetyka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak