Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mniam

Zadanych pytań: 87

27.06.2014 10:09

Jaką białą czekoladę polecacie? Chciałam ją rozpuścić i dodać do kremu.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Janina

Zadanych pytań: 159

27.06.2014 10:46

Myślę, że każda prawdziwa z dobrej firmy i nie czekoladopodobna będzie dobra;)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

29.06.2014 07:45

najlepsza jak dla mnie jest milka

Lidzia

Zadanych pytań: 21

27.06.2014 16:03

Do kremu każda jest dobra.

Odpowiedzi (17)

Konczi

Zadanych pytań: 632

27.06.2014 10:22

Ja lubię milkę białą

everay

Zadanych pytań: 1

27.06.2014 11:34

robiłam z róznych i zawsze wychodziło ok, zgadzam sie z Janina

Alex_M

Zadanych pytań: 119

27.06.2014 11:40

na pewno nie taka za 1,29 ;) hihi ja kupuję niemieckie, a z polskich często milkę lub wedla...

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

27.06.2014 11:47

Ja najczęściej używam milkę

Barbara777

Zadanych pytań: 38

27.06.2014 12:03

Kup droższą będzie lepsza;)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

27.06.2014 12:21

Biała milka najlepsza

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

27.06.2014 12:21

ja używam milkę

pestka

Zadanych pytań: 424

27.06.2014 15:05

wydaje mi się że każda prawdziwa czekolada będzie dobra

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

27.06.2014 16:01

ja uwielbiam babloladę Alpen Gold, jest lżejsza od pozostałych, więc do kremów w sam raz

Malinka

Zadanych pytań: 302

27.06.2014 16:49

Ja używam Milki albo Alpen Gold. Są sprawdzone więc polecam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak