Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Adrian3

Zadanych pytań: 88

08.02.2013 15:35

Jaka blaszka jest lepsza do babeczek? ze stali węglowej czy silikonowa?

Odpowiedzi (3)

hahanka

Zadanych pytań: 215

08.02.2013 15:36

zdecydowanie silikonowe

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

08.02.2013 15:39

ja używam obie i są obie bardzo dobre

Habibi

Zadanych pytań: 690

08.02.2013 18:16

a ja mam blaszki stalowe - tzw. dołkownice, ale i tak wypełniam je papierowymi papilotkami lub silikonowymi foremkami przed wlaniem ciasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak