Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mniam

Zadanych pytań: 87

20.01.2014 19:33

Jaką dobrą margarynę polecacie do pieczenia ciast? Najlepiej taką, która najbardziej będzie przypominać smak masła.

Odpowiedzi (30)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

20.01.2014 20:32

najczęściej piekę na Kasi lub Palmie

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

20.01.2014 21:33

Margaryna Kasia najlepsza do pieczenia i mas .

mysza75

Zadanych pytań: 96

20.01.2014 21:48

raczej nie ma takich margaryn co przypominają masło. Margaryna to margaryna, ja kupuje kasię, albo palmę z murzynkiem

Janina

Zadanych pytań: 159

20.01.2014 22:01

Używam do wypieków palmę z murzynkiem;)

mag13

Zadanych pytań: 1

20.01.2014 22:29

Do tej pory używałam margarynę Kasię, teraz piekę wszystko na maśle :)

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

20.01.2014 22:56

ja do pieczenia zawsze BIELSKĄ

stokrotka

Zadanych pytań: 120

20.01.2014 23:28

Kasia, Palma

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

20.01.2014 23:33

żadnej bo żadna nie zastąpi tak naprawdę masła - masło jest ogólnie dostępne więc dlaczego mam jeść paskudne utwardzane tłuszcze zamiast naturalnego ?

sara1

Zadanych pytań: 478

21.01.2014 10:26

ja używam Kasię

magda1976

Zadanych pytań: 1

23.02.2014 16:50

Zdecydowanie Palma z murzynkiem, czasem Kasia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak