Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MONIKA62

Zadanych pytań: 34

02.07.2013 21:46

Jaka fasolka jest lepsza wcześniej odgotowana czy zamrożona na surowo?

Najlepsze odpowiedzi (3)

treonina

Zadanych pytań: 1213

02.07.2013 21:50

zamrożona na surowo

2milutka

Zadanych pytań: 134

02.07.2013 21:54

ja blanszuję

ana00

Zadanych pytań: 231

02.07.2013 21:59

w/g mnie odgotowana

Odpowiedzi (8)

Stenka

Zadanych pytań: 467

02.07.2013 21:51

ja zawsze blanszuję

Kasia36

Zadanych pytań: 463

02.07.2013 22:02

do gotowania podobno zamrożona nie do końca dojrzała na zupy szybciej mięknie

Janina

Zadanych pytań: 159

02.07.2013 22:08

Jak mroziłam, tro wcześniej blanszowałam

Cranberry

Zadanych pytań: 34

02.07.2013 22:16

ja też po prostu mrożę bez blanszowania

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

02.07.2013 22:54

zawsze warzywa blanszuję we wrzątku z 2-4 minuty zależy od wielkości warzyw i wylewam na sito pod zimną wodę, potem mrożę...

Ola1984

Zadanych pytań: 295

03.07.2013 07:01

Zawsze blanszuję 2 minuty fasolkę potem ją mrożę.

kate.500

Zadanych pytań: 1516

03.07.2013 08:10

Myślę, że surowa lub lekko zblanszowana. Taka ugotowana po odmrozeniu to ciapa.

kasienka23

Zadanych pytań: 512

03.07.2013 09:18

blanszowana jest lepsza, surowa ma dziwny smak po odmrożeniu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak