Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

31.07.2013 10:16

Jaka jest dobra czekolada do rozpuszczenia i jak to robicie ?

Odpowiedzi (14)

mysza75

Zadanych pytań: 96

31.07.2013 11:43

ja kupuję czekolady gorzkie goplany, do polewy, rozpuszczam w kąpieli wodnej i dodaje mleko albo wodę, zależy czy ja to będę jadła czy nie

Janina

Zadanych pytań: 159

31.07.2013 12:07

Gorzką czekoladę stawiam na maleńkim ogniu i dodaję odrobinę mleka, podgrzewam, mieszam i jest ok;)

gosia561

Zadanych pytań: 1389

31.07.2013 12:41

topię gorzką w garnuszku na wrzątku

Róża1

Zadanych pytań: 7

31.07.2013 22:51

gorzką czekoladę rozpuszczam w małym garnuszku ze śmietaną 12% , a jak jest za słabe to dodaję jeszcze kakao:-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak