Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

05.03.2014 19:44

Jaka jest najdziwniejsza według was potrawa, o której wiecie- niezależnie od tego czy tylko o tym czytaliście, czy może mieliście okazję jeść? Ja niedawno widziałam jajko stuletnie- i to chyba było dla mnie jedno z dziwniejszych dań jakie widziałam, i chyba bym tego nie zjadła

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

05.03.2014 20:42

mrówcze jaja w taco w Meksyku ;) bleee

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

05.03.2014 19:48

czytałam o tych jajach i chyba też bym się nie skusiła

brioszka

Zadanych pytań: 26

05.03.2014 19:52

dla mnie jest to lutefisk, na pewno bym odmówiła :) mimo mojej dużej sympatii do ryb- niema mowy :)

Odpowiedzi (16)

Klausia

Zadanych pytań: 251

05.03.2014 19:53

ja mam awersję do surowego mięsa i chyba nigdy nie spróbuję :D

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

05.03.2014 19:59

brioszka- no to "twój" lutefisk podbija stawkę!! Zawsze się zastanawiam, co kieruje ludźmi, że wymyślają takie metody obróbki jedzenia??

Mniam

Zadanych pytań: 87

05.03.2014 20:05

Wiem o jakich jajkach piszesz. One się konserwują w ziemi przez długi czas i białko robi się czarne. Też bym tego nie zjadła i chyba wszelkiego rodzaju robactwo.

Aleksandraa

Zadanych pytań: 237

05.03.2014 20:06

hehe mnie też przyszły na myśl te zgniłe jajka feee ale też w życiu nie zjadłabym niewyklutego pisklęcia, które gdzieś tam też jest przysmakiem

erym

Zadanych pytań: 24

05.03.2014 20:10

a ja nie tknelabym sie miesa z psow i kotow, wszelkiego robactwa...

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

05.03.2014 20:21

Aleksandra- to jest Balut- też by mnie nikt na to nie namówił

Renata9

Zadanych pytań: 329

05.03.2014 20:21

nigdy nie zjem żadnych robali

brioszka

Zadanych pytań: 26

05.03.2014 20:23

@dwa pokoje z kuchnią- a to jest tradycyjne norweskie danie, z tego co wiem to na święta je robią, ale dla mnie to masakra jakaś:)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

05.03.2014 20:33

Owoce morza.

berys18

Zadanych pytań: 1434

05.03.2014 20:53

a jedliście Surstromming - sfermentowanego śledzia?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak