Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

29.05.2015 13:15

Jaką mąką zagęszczacie sos?

Odpowiedzi (57)

patryska76

Zadanych pytań: 24

29.05.2015 14:13

Najczęściej mąką pszenną ;-)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

29.05.2015 14:13

skrobia kukurydziana

gosia56

Zadanych pytań: 466

29.05.2015 14:30

tak zazwyczaj to mąką pszenną chociaż ostatnio robię bez zagęszczania

Janina

Zadanych pytań: 159

29.05.2015 15:07

Mąką pszenną ;)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

29.05.2015 15:13

zazwyczaj taką jaką mam pod ręką i z reguły jest to pszenna mąka lub ziemniaczana

Klausia

Zadanych pytań: 251

29.05.2015 15:32

Pszenną czasami ziemniaczaną :)

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

29.05.2015 16:23

mąką pszenną lub mąką ziemniaczaną, niektóre sosy należy zagęszczać mąką np.sos beszamelowy nie wyjdzie bez mąki

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

29.05.2015 16:28

rzadko mąką tylko pszenna lub kukurydziana

Stenka

Zadanych pytań: 467

29.05.2015 17:09

pszenną zwykle

adelajda

Zadanych pytań: 234

29.05.2015 17:39

pszenną najczęściej , czasami kukurydzianą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak