Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

aisoglam

Zadanych pytań: 321

17.09.2014 17:43

Jaką najczęściej robicie masę do tortów?

Odpowiedzi (50)

pestka

Zadanych pytań: 424

17.09.2014 19:16

lubię masę czekoladowa, śmietankową i kokosową

Alex_M

Zadanych pytań: 119

17.09.2014 19:22

najczęściej używam dwóch mas: budyniowej z masłem lub śmietanowej z mascarpone

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

17.09.2014 19:24

jogurtową ,budyniową

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

17.09.2014 19:40

bita śmietana

ben-ka

Zadanych pytań: 459

17.09.2014 19:53

Bardzo lubię budyniową i mleczną gdzie oddziela się serek,a następnie uciera się z cukrem i masłem

irenka

Zadanych pytań: 888

17.09.2014 19:55

najczęściej śmietanową

Janina

Zadanych pytań: 159

17.09.2014 19:55

Do lekkich tortów owocowych robię bitą śmietanę z żelatyną i mascarpone a do orzechowych i innych czekoladowych np. gotuje krem na jajkach albo budyń i rozcieram z masłem;)

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

17.09.2014 19:55

Z bitej śmietany z galaretką lub żelatyną

Konczi

Zadanych pytań: 632

17.09.2014 21:41

najczęściej śmietana + mascarpone - uwielbiamy

BernadettaP

Zadanych pytań: 504

17.09.2014 22:12

Zdecydowanie najczęściej robię torty z bitą śmietaną, czasami ze śmietaną i mascarpone.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak