Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Wacław

Zadanych pytań: 1269

12.07.2013 19:21

Jaką paprykę używacie w swojej kuchni najczęściej,świeżą,marynowaną czy w proszku ?

Odpowiedzi (36)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

12.07.2013 20:26

najwięcej używam świeżej, ale tej w proszku też często

ZEWA

Zadanych pytań: 190

12.07.2013 20:29

używam najczęściej świeżej lub płatków papryki suszonych

gosia56

Zadanych pytań: 466

12.07.2013 20:34

najczęściej uzywam świezej ale w proszku tez

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

12.07.2013 20:39

Ja używam tylko w proszku bo świeżej nie lubię.

Kasia36

Zadanych pytań: 463

12.07.2013 20:47

świeżej w sezonie dość często różne kolory, a przez cały rok suszonej mielonej ostrej, słodkiej lub chilli

Milena87

Zadanych pytań: 25

12.07.2013 20:52

jak mam możliwość to świeżą lub mielonej ostrej

pajbek

Zadanych pytań: 257

12.07.2013 20:56

Zdecydowanie wolę świeżą :-)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

12.07.2013 20:57

praktycznie wszystkich gatunków po trochę zależy co się gotuje i jakie są potrzeby :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

12.07.2013 21:01

latem jak jest papryka tania to kupuję kroję bez skórki i zamrazam jest super sprawa

agus198900

Zadanych pytań: 14

12.07.2013 21:22

w proszzku;) niezastąpiona;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak