Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

marcia7

Zadanych pytań: 166

09.05.2014 12:28

jaką patelnię polecacie aby nic się i przypalało?

Odpowiedzi (26)

Joannasz3190

Zadanych pytań: 115

10.05.2014 20:12

Polecam teflonową, u mnie się sprawdza :)

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

10.05.2014 20:19

Tak w wielkim skrócie to- droższą ;)

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

10.05.2014 21:36

ceramiczna jest bardzo dobra

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

10.05.2014 22:03

Teflonowa i ceramiczna

krokus

Zadanych pytań: 145

11.05.2014 09:54

zawsze miałam teflonową i jest super, jedyny minus, że jak gdzieś się porysuje to ...czytałam...że nie nadaję się już taka patelnia do używania bo zniszczony teflon jest rakotwórczy. A teraz kupiłam sobie ceramiczną i jestem z niej bardzo zadowolona

Ela15

Zadanych pytań: 1414

11.05.2014 12:02

najlepsza teflonowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak