Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

03.09.2013 06:07

Jaki czosnek jest lepszy do potraw w młynku czy taki Świerzy ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

03.09.2013 10:19

też dodaję świeży ,ale tylko polski :)czasami jak mi braknie to używam proszkowany,albo soli czosnkowej

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

03.09.2013 07:23

ja wolę świeży

Margo1

Zadanych pytań: 2141

03.09.2013 07:53

Ja również używam czosnku świeżego ,rzadko używam ten z opakowania .

Odpowiedzi (27)

kulinarny smak

Zadanych pytań: 97

03.09.2013 06:22

Ja zdecydowanie preferuję świeży. Jest intensywny i można go np. przecisnąć przez praskę, podsmażyć.

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

03.09.2013 06:26

No Też tak robię zwłaszcza do mięs :)

adelajda

Zadanych pytań: 234

03.09.2013 06:53

tylko świeży jest dostępny rzez cały rok

berys18

Zadanych pytań: 1434

03.09.2013 07:07

świeży, naturalny jest zawsze najlepszy

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

03.09.2013 07:11

świeży najlepszy

aisza1

Zadanych pytań: 125

03.09.2013 07:14

na sto procent świeży

ao_12

Zadanych pytań: 38

03.09.2013 07:19

ja także jestem za świeżym czosnkiem :)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

03.09.2013 07:28

czasem używam tego w proszku, ale wolę świeży

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

03.09.2013 07:30

Świeży najlepszy bez dwóch zdań :)

Mniam

Zadanych pytań: 87

03.09.2013 07:45

Wolę świeży, ale czasami użyję tego granulowanego.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak