Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

11.07.2013 14:45

Jaki dodatek do mięsa sprawi, że kotlety mielone nie będę już takie "tradycyjne"? Próbowałam do tej pory natki pietruszki w dużej ilości - było przepyszne! Co jeszcze? Proszę o porady :)

Odpowiedzi (35)

ZEWA

Zadanych pytań: 190

11.07.2013 15:32

http://www.doradcasmaku.pl/przepis/256196/mielone-z-kalafiorem.html

migotka28

Zadanych pytań: 20

11.07.2013 15:34

pieczarki,paprykę ,czosnek niedźwiedzi,szczypiorek,ser żółty

ZEWA

Zadanych pytań: 190

11.07.2013 15:34

http://www.doradcasmaku.pl/przepis/243833/szparagowe-mielone.html

ZEWA

Zadanych pytań: 190

11.07.2013 15:36

http://www.doradcasmaku.pl/przepis/241687/mielone-z-serkiem-topionym.html

ZEWA

Zadanych pytań: 190

11.07.2013 15:37

http://www.doradcasmaku.pl/przepis/239902/kotlety-jajeczno-miesne.html

Alex_M

Zadanych pytań: 119

11.07.2013 15:44

mielony przyjmie wszystko! sery, warzywa, zioła ;)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

11.07.2013 15:46

ja urozmaiciłam dodając kukurydze konserwową

borgia

Zadanych pytań: 89

11.07.2013 15:47

Możesz nadziać czym Ci się podoba - Zewa ma rację. Jednak pod koniec smażenia, na każdym możesz po prostu położyć plasterek pomidora i żółtego sera. Ten z kolei możesz posypać szczypiorkiem na przykład, lub posiekanymi oliwkami (lub co Ci do głowy wpadnie). Przykryć na chwilkę i poczekać, aż ser się rozpuści. Możesz też nadziać serem lub serami z pleśnią typu roquefort lub gorgonzola.

idealme

Zadanych pytań: 62

11.07.2013 15:50

spróbuj dodać tymianek :) widziałam na kuchni + jak kucharz posiekał tymianek i wrzucił na rozgrzane masło na patelnie a potem to wszystko dodał do zmielonego mięsa :)

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

11.07.2013 16:17

Kochani jesteście! Pomogliście mi bardzo :*

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak