Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

13.10.2015 07:20

Jaki gatunek gruszek dodajecie do ciast?

Odpowiedzi (25)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

13.10.2015 10:29

nie wiem co to za gatunek, mam drzewko na działce

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

13.10.2015 10:29

takie które uda mi się akurat kupić nie zwracam na to uwagi

kasiaw

Zadanych pytań: 470

13.10.2015 10:42

Nie zwracam uwagi na gatunek ważne żeby gruszki były ładne twarde i smaczne

Mniam

Zadanych pytań: 87

13.10.2015 10:42

Szczególnie nie zwracam uwagi na gatunek, bo to różnie bywa. Lubie takie twardsze i bez "kamyczków" w środku.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

13.10.2015 12:06

Najczęściej kupuję konferencję i do ciast, i do spożycia na surowo, a jak są inne bez nazwy i ładnie wyglądają, to też kupuję.

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

13.10.2015 12:29

DODJAE JAKIE MAM, TWARDE NAJELPIEJ.

irenka

Zadanych pytań: 888

13.10.2015 14:09

ja dodaję klapsy

Motorek

Zadanych pytań: 1446

13.10.2015 15:14

dodaję jakie mam w domu

Joannasz3190

Zadanych pytań: 115

13.10.2015 16:30

Szukam twardszych, niezależnie od gatunku.

joannaa24

Zadanych pytań: 0

13.10.2015 18:34

Ja tak samo nie zwracam uwagi na odmianę, wybieram raczej te twardsze do ciast

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak