Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

marcia7

Zadanych pytań: 166

29.02.2016 19:01

Jaki jest Wasz sekret ciasta na pizze?

Odpowiedzi (29)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

01.03.2016 09:40

na koniec dodaję oliwę i wyrabiam

mysza75

Zadanych pytań: 96

01.03.2016 10:10

moje ciasto to mąka, woda, oliwa sól, drożdże czasami zioła wyrabiam mikserem, wyrasta i tyle. Piekarnik i blachy albo kamień do pizzy musi być dobrze nagrzany temp 250 stopni i potem piekę

Ela427

Zadanych pytań: 12

01.03.2016 15:29

Ja też piekę pizze na kamieniu jest pyszna [ciasto robię drożdżowe z oregano ]

Marta1986

Zadanych pytań: 859

01.03.2016 21:11

dobrze wyrobić przede wszystkim

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

01.03.2016 23:06

Ciasto musi być dobrze wyrobione z dodatkiem oliwy, cienko rozwałkowane, wkładamy do piekarnika o 250 stopniach C.

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

02.03.2016 12:55

dawno pizzy nie robiłam,ale zauważyłam że z jakiego ciasta bym nie korzystała to pizza jest najlepsza jeżeli położymy ją na mocno rozgrzaną blachę(no chyba że mamy kamień to sprawa ułatwiona)

Damiano

Zadanych pytań: 0

02.03.2016 16:55

dobrze wyrabiam ciasto

Iwonakk

Zadanych pytań: 0

02.03.2016 21:47

Niestety do tej pory nie udało mi się znaleźć idealnej domowej wersji ciasta na pizzę.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

13.05.2017 09:08

ciasto musi być dobrze wyrobione

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak