Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

03.03.2016 12:01

Jaki jest Wasz sposób na pyszną kruszonkę? Chce zrobić truskawki i jabłka zapiekane pod kruszonką i szukam ciekawego pomysłu czym wzbogacić tradycyjną kruszonkę ? Dodajecie orzechy lub migdały ?

Odpowiedzi (23)

dom-agi

Zadanych pytań: 2

03.03.2016 15:05

Dodaję też otręby owsiane, jest troszkę zdrowsza i równie pyszna! Można dodać kakao, będzie kakaowa :)

Renata9

Zadanych pytań: 329

03.03.2016 15:11

Można do tradycyjnej kruszonki dodać np. cynamonu, migdałów lub orzechów zmielonych

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

03.03.2016 15:19

ja dodaje płatki migdałowe, cynamon albo trochę wanilii

Janina

Zadanych pytań: 159

03.03.2016 15:27

Najbardziej lubię tradycyjną kruszonkę na maśle;))

misia123410

Zadanych pytań: 22

03.03.2016 15:27

Ja dodaje czsami wiórki kokosowe

Motorek

Zadanych pytań: 1446

03.03.2016 15:59

kruszonkę robię na maśle z dodatkiem kakao

Róża1

Zadanych pytań: 7

03.03.2016 16:15

też dodaję wiórki kokosowe :-)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

03.03.2016 18:41

Do kruszonki oprócz masła, maki, cukru, cukru waniliowego dodaję do wyboru-kakao, siekane orzechy, migdały, kokos,startą skórkę cytrynową.

Marta1986

Zadanych pytań: 859

03.03.2016 20:38

ja czesto dodaje wiórki kokosowe do smaku

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

03.03.2016 20:47

najczęściej robię zwykłą kruszonkę z masła,mąki i cukru ,ale czasem dodaję posiekane drobno orzechy lub migdały:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak