Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

30.01.2015 13:42

Jaki jest Wasz ulubiony pomysł na żeberka ? Pieczecie w piekarniku w naczyniu żaroodpornym czy w rękawie ? A może smażycie/dusicie do miękkości w głębokiej patelni lub gotujecie np. z kapustą ?

Odpowiedzi (44)

ada.la

Zadanych pytań: 39

30.01.2015 22:31

duszone w cebulce ale pieczone w rękawie też są pyszne

jola91

Zadanych pytań: 23

30.01.2015 23:00

Pieczone w rękawie z dużą ilością warzyw

Ania321

Zadanych pytań: 179

31.01.2015 00:17

Najbardziej lubię upieczone w rękawie :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

31.01.2015 08:18

ja lubię duszone

Motorek

Zadanych pytań: 1446

31.01.2015 10:09

uwielbiam żeberka w miodzie pieczone w piekarniku

Jastinka

Zadanych pytań: 229

31.01.2015 12:16

najlepsze dla mnie są pieczone w piekarniku w marynacie z miodem lub marynacie ziołowej

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

31.01.2015 16:10

lubię duszone w sosie własnym z suszonymi grzybami

ewa180

Zadanych pytań: 0

31.01.2015 17:36

w miodzie duszone ale też pieczone

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

31.01.2015 18:21

piekę w rękawie w piekarniku

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

31.01.2015 18:29

zawsze dobrze przyprawione obsmażam na patelni,przekładam do naczynie żaroodpornego i dopiekam w piekarniku:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak