Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

26.09.2013 16:01

Jaki macie sposób na rozpadające się żeberka, podczas smażenia.

Odpowiedzi (19)

Malinka

Zadanych pytań: 302

26.09.2013 17:06

Mi jak do tej pory się nie zdarzyło, żeby mi się rozpadały. A może po prostu za długo je smażysz?

Aga123

Zadanych pytań: 40

26.09.2013 17:28

często robię w piekarniku, lub obgotowuję 10 minut w wodzie i dopiero smaże

berys18

Zadanych pytań: 1434

26.09.2013 18:21

nie spotkałam sie, aby żeberka sie rozpadały, może za mocno pocięłaś

teresa18

Zadanych pytań: 502

26.09.2013 19:45

nigdy takie nie przydarzyły sie , raczej muszę je dlugo dusić aby uzyskać efekt rozpadania się

Magda60

Zadanych pytań: 1158

26.09.2013 21:42

mnie zawsze wychodzą miękkie, prawie się rozpadaja

Janina

Zadanych pytań: 159

26.09.2013 22:16

Po prostu krócej smażyć;)

Róża1

Zadanych pytań: 7

26.09.2013 22:40

sprawdzać i krócej smażyć:-)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

26.09.2013 23:01

Sprawdzać co jakiś czas, dać mniejszy płomień gazu i krócej smażyć, piec, gotować.

malina

Zadanych pytań: 4

27.09.2013 07:35

nieco krócej dusić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak