Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

01.10.2011 12:35

Jaki macie swój sposób ma ładne i równiutkie przekrojenie biszkoptu? Używacie noża czy nitki a może macie specjalną krajalnicę do tego?

Odpowiedzi (4)

rjustysia

Zadanych pytań: 190

01.10.2011 12:53

Ja nie stosowałam jeszcze nigdy nitki, zawsze używam noża i zawsze się boję, że zepsuję :) Chcę sobie kupić taki bardzo długi nóż, ale jeszcze nie znalazłam dobrego.

ziutula

Zadanych pytań: 1561

01.10.2011 13:53

nitką...

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

01.10.2011 19:52

też używam nitki

ZEWA

Zadanych pytań: 190

02.10.2011 15:06

nitka, albo nóż

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak