Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

benka

Zadanych pytań: 15

11.12.2016 10:55

Jaki makaron (kształt i rodzaj) najczęściej kupujecie?

Odpowiedzi (75)

Marta1986

Zadanych pytań: 859

12.12.2016 19:00

świderki i nitki

benka

Zadanych pytań: 15

12.12.2016 19:05

U mnie najwięcej schodzi świderków, ale też penne, spaghetti, kokardki są kupowane oraz nitki do rosołu, ryżowy do sałatek, zwykle jest to makaron durum , od czasu do czasu kupuję też pełnoziarnisty . Ps. dziękuję za odpowiedzi, wszyscy dostali po punkciku :)

anka1988

Zadanych pytań: 25

13.12.2016 14:48

gównie kupowałam nitki, teraz gdy mam syna często mamy literki, gwiazki, łezki, ale tylko dlatego że dużo łatwiej mu się je go :)

Habibi

Zadanych pytań: 690

14.12.2016 11:14

Najwięcej zjadany spaghetti, linguine (plaskie spaghetti) oraz bucatini (grube spaghetti z dziurką w środku). Poza tym penne, orecchiette, krajanka przepiórcza, fusilli i orzo.

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

14.12.2016 13:45

Nitki i świderki :)

asiatok

Zadanych pytań: 15

14.12.2016 21:17

Tagliatelle i kokardki

Patrycja33

Zadanych pytań: 366

16.12.2016 13:37

ja najczęściej kupuje fusilli :)

bertpvd

Zadanych pytań: 19

17.12.2016 10:19

uwielbiam fusilli :)

edytazaw89@wp

Zadanych pytań: 5

17.12.2016 13:58

Świerki z lubelli

marika57

Zadanych pytań: 1

18.12.2016 13:19

Do rosołu zawsze nitki, do dań z makaronem świderki, albo wstążki, na sałatki muszelki lub świderki:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak